GDP Transport

Van Dijk Expresse staat klaar

GDP transport omvat het correct vervoeren van medicijnen en aanverwante (farmaceutische) producten. De benaming is een afkorting van Good Distribution Practice, wat verwijst naar de richtlijnen van de correcte distributie van deze middelen. GDP geldt voor iedereen die zich in het distributieproces bevindt, dus ook voor het transportbedrijf. Van Dijk Expresse is gecertificeerd voor GDP transport en voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan dit type speciaal vervoer.

Onderdelen GDP-regelgeving

Het uitvoeren van GDP transport kan niet zomaar. Met de oprichting van richtlijnen zijn er voor verschillende onderdelen regels opgesteld.
Denk hierbij aan:

·         Temperatuur
·         Documentatie
·         Opslag

Onder de naam Medicool voert Van Dijk Expresse GDP transport uit. Dit is geconditioneerd vervoer dat volledig is ingericht op het vervoeren van farmaceutische, tandheelkundige en/of high-tech producten.

GDP transport bij Van Dijk Expresse

Van Dijk Expresse is gecertificeerd voor GDP transport en is hiermee de ideale partner voor het vervoeren van producten die levens kunnen redden. Doordat wij snel kunnen schakelen, 24/7 bereikbaar zijn en werken op basis van hoge accuratesse, zijn wij de ideale schakel binnen het distributieproces. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!