Medicool

Geconditioneerd transport

Expert in koeltransport

Met onze huidige dienstverlening onder de naam ''Medicool'' verzorgt Van Dijk Expresse geconditioneerd transport voor onder andere medicijnen transport. Wij dragen zorg voor het gehele traject, waardoor u bij ons verzekerd bent van de beste service met een hoge accuratesse. Ons wagenpark beschikt over zowel koelbussen als vrachtauto’s en koeltrailers. Hierdoor kunnen wij geconditioneerd transport aanbieden voor goederen t/m 32.000 KG.

Van Dijk Expresse biedt niet alleen in Nederland koeltransport aan, maar gaat ook de grens over. Voor geconditioneerd medicijnen transport rijdt het bedrijf heel Europa door. Om dat te mogen doen, is de 'Medicool' tak GDP (Good Distribution Practices) gecertificeerd. Dat is nodig om het kwaliteitsniveau rondom het medisch spoed transport te handhaven en daarmee de kwaliteit van de medicijnen.

Gecertificeerd voor geconditioneerd transport

Medicool is gecertificeerd voor GDP transport door de onafhankelijke partij SGS, welke jaarlijks een controle uitvoert om het certificaat te waarborgen. Onze chauffeurs zijn ervaren in medisch spoed transport, waardoor wij een uitstekende partij zijn voor het uitvoeren van dit belangrijke type koeltransport. 

Van Dijk Expresse rijdt al jaren voor branches als de farmacie, tandheelkunde en high-tech. Wij garanderen snelheid, flexibiliteit en accuratesse. Om dit te kunnen waarborgen, is onze afdeling planning 24/7 bereikbaar om uw zending te beheren.

Medicool


 

 


Neem contact met ons op