Over ons

Wij gaan ver voor u!

Van Dijk Expresse is een transportbedrijf in Breda dat werkt volgens het principe afspraak is afspraak. Over tijd en over kosten, om niet voor verrassingen te komen te staan. De planning organiseert direct de vereiste formulieren en is voortdurend op de hoogte van de vorderingen.

Al meer dan 35 jaar lang zijn wij het transportbedrijf in Breda dat volledig transparant werkt. Indien u het wenst, ontvangt u een bericht (telefonisch of per e-mail) zodra de zending ter plaatse is. Op deze manier dragen wij over het gehele traject zorg voor uw zending.

Dat is wat wij doen; ontzorgen voor morgen. 

Neem contact op

Ivar Jansen

Dé voorloper op onzichtbaar leiderschap. Zijn medewerkers aansturen op basis van vertrouwen en zelfsturing. Ooit begonnen als chauffeur. Na een halfjaar binnen Van Dijk Expresse werkzaam te zijn, mocht hij aan de slag als planner om het vervolgens in 2001 over te nemen. Een ondernemende bourgondiër.

Rik Jansen

Onze nieuwe aanwinst op de planning. Al is hij niet geheel nieuw binnen ons bedrijf. Hij heeft namelijk naast zijn studie Vrijetijdsmanagement, als chauffeur naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland gereden. Het aanspreekpunt voor klanten,heeft een zwak voor De Graafschap en Django Wagner.

Femke Luijten

Dé money hunter binnen ons bedrijf. Inmiddels al zo’n 20 jaar werkzaam op kantoor en verantwoordelijk voor alle administratie, inkomende en uitgaande geldstromen en verwerking van de zendingen. Met betrekking tot de debiteuren en crediteuren staat zij onze klanten graag te woord.

Vivian Pols

Dé rol van adviseur en bemiddelaar. Twee jaar geleden is zij aangetrokken om commerciële zaken op te pakken. Inmiddels heeft zij haar functie helemaal een eigen twist gegeven. Een enthousiaste doener, kijkt graag naar onderlinge verbindingen en is een netwerker pur sang.

Serge van Kalmthout

Dé spil binnen ons bedrijf. Ooit begonnen als chauffeur in de nachtdistributie, jaren later op de planning gekomen en inmiddels ontpopt tot bedrijfsleider waar hij het aanspreekpunt is voor alle chauffeurs en de kwaliteit handhaaft. Hij is een sportieveling en echte NAC supporter.

Patrick Vandenhecke

(spreekt uit als Patriek) is één van onze planners. Zijn halve leven heeft hij bij diverse transportbedrijven als chauffeur de wereld rondgereden. Totdat hij de kans kreeg om de switch naar planner te maken. Een globetrotter die in 2017 op de fiets 2000 km heeft afgelegd van Parijs naar Lissabon.

Al meer dan 35 jaar uw transportbedrijf in Breda

Vooral het ‘ontzorgen’ met betrekking tot de wettelijk verplichte vrachtbrief, scheelt u als afzender aanzienlijk veel tijd en kosten. Van Dijk Expresse is met ruim 35 jaar ervaring exact op de hoogte van alle internationale wetten en richtlijnen. Dit verlost u van het papierwerk, maar ook van de verantwoording over rij- en rusttijden. De chauffeur en de afdeling planning staan continu in verbinding met elkaar en spelen een eventueel uitwijkadres op tijd aan ons door.