Transportdiensten

Van caddy tot trailer

Van Dijk Expresse is altijd beschikbaar als spoedkoerier voor spoedeisende zendingen, maar ook voor voor sneltransport, koelvervoer en nachtdistributie. Voor deze vier kernactiviteiten geldt dat de opdrachtgever kan rekenen op meer dan 100% vakmanschap en begrip voor de gehele betekenis van het transport. Snelheid, flexibiliteit en accuratesse staan bij ons hoog in het vaandel. Bij iedere levering kunt u dus rekenen op de beste service; van begin tot eind.

Van Dijk Expresse gaat altijd nét een stapje verder.
Kwaliteit leveren is datgene wat ons bindt.

Servicegerichte sneltransport

Wij beschikken over een divers en representatief wagenpark waarmee wij allerlei goederen, van groot tot klein, snel kunnen vervoeren. Daarnaast dragen onze servicegerichte chauffeurs zorg voor uw goederen.

Van Dijk Expresse beschikt over jarenlange ervaring in sneltransport en nachtdistributie voor ketenbedrijven en opdrachtgevers opererend in verschillende branches zoals de farmacie, tandtechniek, high-tech, hoogwaardige elektronica en fotografie. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor GDP transport en ADR transport. Midden in de nacht worden de magazijnen van servicemonteurs zorgvuldig bevoorraadt voor het werk van de volgende ochtend. Het bevoorraden van winkels kan ook door ons worden gedaan.

Dat is wat wij doen, ontzorgen voor morgen.

Neem contact op